Rock News

Matt Heafy (Trivium) lansează EP-ul acustic „What The Dead Men Say”

Artistul a inclus pe noul EP cinci dintre melodiile de pe cel mai recent disc al trupei sale, într-o variantă reimaginată.

Fiecare dintre noi și-a găsit câte o modalitate de a-și ocupa timpul pe perioada pandemiei, iar artiștii nu fac excepție. Mulți dintre ei și-au canalizat energia către creația de muzică nouă, însă alții au decis să ofere materialului deja lansat o nouă formă. Din cel de-al doilea grup face parte și solistul Matt Heafy, care a ajuns deja la cel de-al șaptelea EP acustic lansat.

După cum relatează publicația online Metal Sucks, solistul a revenit cu EP-ul acustic „What the Dead Men Say”, pentru care a reimaginat cinci dintre melodiile incuse pe albumul cu aceeași denumire. Același proces a fost urmat de artist pentru toate celelalte discuri ce poartă semnătura Trivium, cu excepția „Ember to Inferno” și „Silence in the Snow”.

„What The Dead Men Say” este cel de-al nouălea și cel mai recent album lansat de formația lui Heafy. Acesta a apărut pe piață în luna aprilie a anului trecut, și conține zece melodii, dintre care doar cinci au fost reinterpretate pe EP-ul acustic:

  1. „What The Dead Men Say”
  2. „Catastrophist”
  3. „Bleed Into Me”
  4. „The Defiant”
  5. „Scattering The Ashes”