Rock News

Evanescence și Within Temptation amână turneul „Worlds Collide” pentru 2022

Până la spectacolele live, Within Temptation ne promit că vor reveni cu muzică nouă, iar Evanescence ne îndeamnă să ținem pe repeat discul „The Bitter Truth”.

Un alt turneu care ar fi trebuit să se desfășoare în 2020 este amânat pentru a doua oară: „Worlds Collide” a fost reprogramat pentru anul viitor, relatează Kerrang!. Turneul comun Evanescence  și Within Temptation este acum planificat pentru lunile martie și aprilie ale anului viitor.

Ambele formații transmit, însă, mesaje pozitive în încercarea de a le ușura fanilor lunile de așteptare.

Din partea Within Temptation primim o promisiune – „Sperăm să vă facem să zâmbiți foarte larg în curând pentru că… Nu am stat degeaba și avem o groază de material cool pe care vi-l vom oferi în curând”.

Evanescence, pe de altă parte, ne îndeamnă să ascultăm pe repeat noul lor album, „The Bitter Truth”. „Nu aveți nicio scuză să nu știți pe de rost fiecare cuvânt până primăvara viitoare,” este îndemnul trupei, acesta fiind completat de declarația „Vă iubim!”.

Dacă totul merge conform planului, cele două formații vor susține spectacole în Germania, Polonia, Belgia, Luxemburg, Italia, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda și Elveția.

Foto: Facebook, Evanescence