Rock News

Lzzy Hale, Corey Taylor, Scott Ian lansează melodia „Thunder Force”

Cei trei muziciani au colaborat și cu Tina Guo, Dave Lombardo și Fil Eisler, piesa fiind o parte din coloana sonoră a filmului cu același nume.

„Thunder Force” este una dintre piesele alea la care parcă s-au gândit să contribuie numai muzicieni unu’ și-unu’. După cum relatează publicația online Kerrang!, pentru melodia asta au pus osul la treabă solista Lzzy Hale (Halestorm), artista Tina Guo, muzicienii Corey Taylor (Slipknot), Scott Ian (Anthrax) și Dave Lombardo (Slayer), alături de compozitorul Fil Eisler.

Noul cântec face, de fapt, parte din coloana sonoră a filmului cu același nume ce va apărea pe piață vinerea asta, iar Eisler mărturisește că atunci când s-a ivit oportunitatea de a lucra cu atâția artiști pe care îi admiră, nu s-a putut abține.

Anthrax și Slayer au jucat un rol foarte important în copilăria mea,” spune Fil, „și sunt un fan al lui Corey  și Lzzy de ani buni, așa că, atunci când a apărut ideea unei partituri orchestrale metal, a fost oportunitatea perfectă de a merge direct la sursă. De ce să faci un fake dacă poți lucra cu adevăratele originale! A fost cu adevărat una dintre cele mai distractive experimente ale carierei mele de compozitor de până acum,” completează el.

Nici Lombardo nu folosește decât cuvinte mari pentru a descrie materialul: „Partitura asta este un motor muzical foarte puternic,” declară el. „A fost o plăcere să fac parte din echipa care a ajutat proiectul ăsta să prindă viață”.

Foto: Insragram, Lzzy Hale, @judyhwon