Rock News

Green Day, St. Vincent, All Time Low vor urca pe scena festivalului „Life Is Beautiful”

Festivalul va avea loc spre sfârșitul lunii septembrie, iar invitațiile de a urca pe scenă le-au fost rezervate artiștilor care ne-au ajutat să trecem cu bine peste zilele negre.

Anul ăsta, festivalul american „Life Is Beautiful” a fost planificat pentru sfârșitul de săptămână dintre 17 și 19 septembrie (în speranța că nu vor apărea alte probleme legate de COVID-19), relatează SPIN. Vestea cea mai tare, însă, este că pe scena festivalului organizat în Las Vegas vor urca și câțiva dintre reprezentanții genurilor noastre preferate de muzică – Green Day, St. Vincent și All Time Low.

Americanii de la Green Day sunt chiar cap de afiș, împărțind titlul ăsta cu solista Billie Eilish și cu artistul Tame Impala. Lista muzicienilor invitați este una diversă, cuprinzând nume precum Young Thug, Glass Animals, 6lack și The Backseat Lovers.

Despre lineup, unul dintre partenerii de la „Life Is Beautiful”, Justin Weniger, a declarat că „nu este lineupul nostru din 2019 mutat în 2021. Este lineupul nostru de 2021, și îi sărbătorește pe artiști, pe cei consacrați sau care își croiesc drumul, care au fost lumina noastră în zilele cele mai întunecate”.

Poster festival: SPIN

Foto: Instagram, Green Day