Rock News

Tony Iommi nu ar refuza o revenire pe scenă alături de Black Sabbath

„Îmi e dor să cânt pe scenă. Îmi e dor să văd audiența,” recunoaște Iommi.

De multe ori, se întâmplă ca formațiile să își înceteze activitatea, iar foștii membrii să apară în presă ulterior declarând că le-ar surâde ideea unei reveniri. Acesta a fost cazul lui Gary Holt, despre care ți-am scris zilele trecute că s-ar alătura foștilor colegi pentru o reuniune Slayer, iar pe urmele sale vine și chitaristul Tony Iommi, declarând că ar dori să mai cânte în formatul Black Sabbath.

Într-un interviu acordat pentru The Mercury News și preluat de Planet Rock, muzicianul a declarat că, deși șansele sunt foarte slabe, și-ar dori să urce din nou pe scenă alături de Ozzy Osbourne, Bill Ward și Geezer Butler.

„Cred că sunt șanse foarte mici să mai urcăm pe scenă împreună,” spune Iommi. „Cu siguranță nu ar însemna un turneu. Am face numai câteva spectacole, dacă ar fi. Mi-ar plăcea să cânt alături de băieți din nou. Dar nu văd să se întâmple,” continuă artistul.

Tony recunoaște că motivul pentru care Black Sabbath au fost nevoiți să renunțe la viața de turneu a fost chiar sănătatea lui. „Când organizezi un turneu – și e mereu un turneu de optsprezece luni – nu pare a fi prea mult în discuțiile inițiale. Dar când ieși și începi turneul, e muncă foarte grea. Și nu era extrem de bine pentru sănătatea mea, din cauza cancerului limfatic”. Așa că, povestește el, a propus ca turneul din 2017 să fie cel din urmă.

„Dar chiar îmi e dor,” declară el. „Îmi e dor să cânt pe scenă. Îmi e dor să văd audiența,” recunoaște Tony.

Foto: Instagram, Black Sabbath