Rock News

Phil Campbell le interzice fiilor lui să se îmbete înainte de spectacole

„Unii dintre ei mai beau câte o bere înainte cu vreo jumătate de oră înainte de a urca pe scenă, ceea ce e acceptabil,” spune Phil.

Phil Campbell a fost nevoit să se reorienteze în carieră după moartea colegului de trupă Lemmy Kilmister, însă componența grupului din care face parte nu este singurul lucru care s-a schimbat. Începând cu anul 2016, muzicianul a format propria sa trupă alături de cei trei copiii ai săi, împreună cu solistul Neil Starr, Phil Campbell and the Bastard Sons, adoptând, de asemenea, niște obiceiuri noi.

Într-un interviu acordat pentru Classic Rock și preluat de cei de la Ultimate Classic Rock, Campbell a dezvăluit că și atitudinea sa față de consumul de alcool a fost modificată în tranziția de la Motorhead la noua sa trupă.

„Atâta timp cât nu sunt beți înainte de spectacol,” spune Phil despre fii săi, insinuând că totul este în regulă. „Unii dintre ei mai beau câte o bere înainte cu vreo jumătate de oră înainte de a urca pe scenă, ceea ce e acceptabil. Știi, când eram în Motorhead, eu și Lemmy beam mai mult de o bere. Trupă diferită, vremuri diferite,” declară Campbell.

Alături de Phil Campbell and the Bastard Sons, muzicianul a lansat deja un EP și două albume complete. Cel mai recent, We're the Bastards”, a apărut chiar anul trecut.