Rock News

Keith Richards (The Rolling Stones) povestește cum l-a afectat pandemia

„Tind să am momente și scurte perioade pe parcursul zilei când, dintr-o dată, iau chitara și îmi vine ceva în minte,” spune artistul într-un interviu acordat pentru Classic Rock.

De cele mai multe ori, lumea vedetelor pare total separată de universul nostru, al „oamenilor normali”. Cu toate astea, și artiștii cunoscuți sunt tot oameni și se supun acelorași reguli ca noi. Treaba asta ne-a reamintit-o chitaristul formației Rolling Stones, Keith Richards, într-un interviu acordat pentru Classic Rock.

Despre pandemie, artistul recunoaște că îl afectează în același mod în care ne forțează pe toți ceilalți să ne schimbăm obiceiurile. „Mă afectează cam la fel cum i-a afectat pe toți ceilalți,” declară Richards. „Știi, treaba asta ni se întâmplă tuturor și ce fac este să mă izolez împreună cu familia și cu unii prieteni, un fel de bulă, la fel ca voi, frate. Întrebându-mă când vom depăși treaba asta. Și, în momentul ăsta, pare că va fi o iarnă dificilă”.

Chitara artistului este, evident, nelipsită din viața sa de zi cu zi. Keith povestește că o păstrează lângă scaunul său, gata de a fi ridicată în orice moment în cazul în care inspirația se ivește. „Tind să am momente și scurte perioade pe parcursul zilei când, dintr-o dată, iau chitara și îmi vine ceva în minte. Pe scurt, stau prin casă și scriu cântece sau părți de cântece, bucățele,” explică Richards.

Foto: Facebook, Keith Richards