Rock News

Hollywood Vampires vor urca pe scenă în București anul viitor

Pentru spectacolul ce va avea loc în luna august, biletele vor fi puse în vânzare lunea viitoare.

Printre artiștii care au planificat deja o apariție în București pentru anul 2021 se numără și americanii de la Hollywood Vampires, după cum ne atrage atenția publicația online Romania Insider. Muzicienii au anunțat că, dacă totul merge conform planului, ne putem aștepta să asistăm la un concert susținut pe scena Romexpo pe data de 31 august. Biletele pot fi achiziționate de aici începând de lunea viitoare.

Ideea pentru supergrupul muzical, al cărui baze au fost puse de Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry în 2015, i-a venit lui Cooper, insiprat fiind de „clubul” de băută „The Hollywood Vampires”, la al cărui întâlniri participau artiști precum John Lennon (The Beatles) și Keith Moon (The Who). De la formarea trupei și până acum, cei trei muzicieni au lansat două discuri de studio ce conțin numeroase colaborări – „Hollywood Vampires” (2015) și „Rise” (2019).

Cel de-al doilea disc a fost lansat de americani în luna iulie a anului trecut, oferind fanilor oportunitatea să asculte șaisprezece melodii noi – 13 originale și trei coveruri („You Can't Put Your Arms Around a Memory”, Johnny Thunders; „Heroes”, David Bowie; „People Who Died”, The Jim Carroll Band).

Această a doua apariție a formației în capitala României face parte din turneul de promovare a discului „Rise”, care era planificat, inițial, pentru anul ăsta (via Stereo Board). Primul concert susținut de trupa lui Cooper în București a avut loc în 2016.