Rock News

Evanescence au anunțat data de lansare a albumului „The Bitter Truth”

Încă de la începutul anului, o întrebare nu ne dă pace - cea legată de apariția noului disc Evanescence. Așteptarea ne-a fost, în sfârșit, răsplătită: discul va apărea în martie, iar piesa „Yeah Right” poate fi deja ascultată.

După cum ne atrag atenția cei de la Metal Insider, formația americană Evanescence s-a decis, în sfârșit, asupra unei date definitive de lansare a noului album de studio. Se pare că, dacă totul merge conform planului, discul „The Bitter Truth” va ajunge la urechile fanilor, în totalitatea sa, pe data de 26 martie. După cum era de așteptat, comenzile în avans pot fi plasate deja – dacă vrei să achiziționezi un exemplar al materialului, o poți face printr-un click aici.

Odată cu anunțul ăsta, muzicienii ne-au oferit și oportunitatea de a ne bucura de încă o melodie extrasă de pe disc. Noua piesă, „Yeah Right”, poate fi ascultată mai jos.

Muzicienii nu au irosit timpul și s-au concentrat asupra modalităților prin care să se poată apropia de fani. Tocmai de asta, după cum relatează Rolling Stone, artiștii au susținut un concert virtual sâmbăta trecută, în cadrul căruia au interpretat toate melodiile deja lansate de pe „The Bitter Truth” – pe lângă piesa nouă, artiștii au mai cântat și „Wasted on You”, „The Game Is Over” și „Use My Voice”.

Foto: Instagram, Evanescence