Rock News

Behemoth și Arch Enemy au anunțat un turneu european pentru 2021

Cele două formații îi vor avea ca invitați pe aceeași scenă și pe cei de la Carcas și Unto Others.

Cu toții ne-am pus speranțele în anul ce urmează – în principiu, speranța că vom scăpa de pandemie și că lucrurile vor reveni la (sau măcar aproape de) normal. Majoritatea artiștilor care au fost nevoiți să își amâne activitățile live au optat pentru o reprogramare în 2021, iar cei care anunță acum noi activități le urmează exemplul.

Printre muzicienii care au decis deja când vor urca din nou pe scenă se numără Arch Enemy și Behemoth, care își vor uni forțele, după cum relatează publicația online Overdrive, pentru un turneu european. Aceștia i-au convins și pe cei de la Carcass și Unto Others să li se alăture, turneul comun al celor patru formații fiind denumit „The European Siege 2021”.

Primul concert va fi susținut de muzicieni pe data de 28 septembrie, finalul turneului fiind planificat pentru 6 noiembrie. Între cele două date stabilite, cele patru formații vor susține douăzeci și nouă de concerte în Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Republica Cehă, Polonia, Ungaria, Austria, Olanda, Belgia, Elveția, Suedia, Finlanda și Danemarca.