Rock News

Sammy Hagar ar vrea să cânte alături de Wolfgang Van Halen

Solistul declară că s-ar bucura să împartă scena cu Wolfgang, mărturisind că îl susține pe tânărul artist în abordarea propriei cariere muzicale.

După cum ți-am scris aici, Wofgang Van Halen, nu numai că și-a făcut debutul muzical sub numele de scenă Mammoth WVH săptămâna trecută, ci a și urcat printre primele zece poziții în două clasamente întocmite de Billboard. Prima sa piesă, „Distance” a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard Hard Rock Songs, ajungând să ocupe și locul al nouălea în topul Hot Rock & Alternative Songs.

Muzicianul nu se bucură de susținere numai din partea publicului, relatează publicația online Ultimate Classic Rock, ci și din partea unuia dintre foștii colegi de trupă ai tatălui său, fostul solist Van Halen, Sammy Hagar. Într-un interviu acordat pentru Eddie Trunk de la Sirius XM și preluat de UCR, Hagar a mărturisit că îl consideră pe Wolfgang foarte talentat și că nu l-ar deranja să îl invite să împartă scena cu trupa sa, The Circle.

Solistul a declarat și că i se pare că Van Halen și-a început cariera solo în mare stil. „M-am gândit mult la asta,” spune Sammy. „Când a început să posteze fragmente pe Instagram și alte chestii, îl urmăream. Și existau oameni care se luau de el că nu sună ca Van Halen, Și mă omoară treaba asta – cred că se descurcă atât de bine. [...] Legat de toți oamenii ăia care ar vrea ca el să sune ca tatăl lui și să îi urmeze pașii tatălui său… Cum ar fi fost dacă Eddie i-ar fi urmat pașii tatălui său? Ar fi fost un cântăreț de jazz cu un clarinet,” susține Hagar.

Acestea fiind spuse, ideea unui turneu comun Sammy Hagar & The Circle și Mammoth WVH nu sună deloc rău. Tot până în 2021 va trebui, totuși, să așteptăm și pentru noul album al lui Wolfgang – cel puțin.

Foto: Instagram, Sammy Hagar