Rock News

Tobias Forge declară că noul album Ghost va apărea numai însoțit de un turneu

„Lansarea discului va coincide cu începutul unui turneu,” declară Forge, estimând o posibilă apariție după vara viitoare.

Zilele trecute, ți-am adus la cunoștință că Ghost nu vor ezita să lanseze noul lor album de studio anul viitor. Într-un interviu acordat pentru publicația Sweden Rock Magazine și preluat de cei de la Ultimate Guitar, solistul Tobias Forge a mărturisit că, deși lansarea în sine va avea loc cel mai devreme după lunile de vară, albumul ar trebui să fie gata undeva prin martie.

În încercarea de a fi cât mai transparent cu fanii, artistul a explicat programul pe care trupa sa îl va urma. „Ideea este ca albumul să fie înregistrat în ianuarie,” spune el. „Înregistrările în sine vor dura în jur de șase săptămâni, apoi vom mai petrece două-trei săptămâni cu mixarea și masterizarea. Așa că, undeva în martie, discul ar trebui să fie gata, dar nu va fi lansat decât după vară,” a completat el.

Speranța este ca, ulterior lansării, Ghost să plece în turneu. „Lansarea discului va coincide cu începutul unui turneu,” declară Forge. „Bineînțeles, există posibilitatea să anunțăm o dată de lansare a albumului și apoi, pentru un motiv oarecare, să fie imposibil să plecăm în turneu, dar asta e cu totul altă treabă,” completează el.

Foto: Instagram, Ghost