Rock News

Corey Taylor vorbește despre cele mai proaste investiții ale sale

De la un salon de tatuaje în pustietate și până la o afacere cu pești care se ocupa, de fapt cu traficul de droguri - iată ce investiții nefaste a făcut Taylor.

Nouă, cel puțin, ne este imposibil să spunem cu mâna pe inimă că nu am făcut niciodată investiții/cumpărături pe care le-am regretat. Probabil ți s-a întâmplat și ție. Cu toate astea, nu mulți oameni reușesc să facă investiții atât de nefaste precum solistul Corey Taylor, după cum a povestit chiar el într-un interviu acordat pentru publicația Men’s Health și preluat de Ultimate Guitar.

Artistul a povestit că un prieten de-al său l-a convins, la un moment dat, să investească într-un salon de tatuaje în Iowa, care a ajuns să fie amplasat într-un loc în care nu putea ajunge nimeni. Cea de-a doua aventură financiară povestită de Taylor are legătură cu o investiție într-o afacere care să furnizeze pești pentru magazinele de animale din zona respectivă, care s-a transformat într-o afacere cu droguri și probleme cu taxele pentru Corey.

„Din senin, toată lumea îți e prietenă, și toată lumea știe o modalitate prin care îți poți tripla banii. Nu îți oferă nicio diagramă, niciun grafic, nicio sumă, niciun procentaj, dar îți iau banii,” spune cântărețul.

Investițiile sale preferate, spune muzicianul, sunt legate de piața imobiliară, pe care a învățat să o navigheze prin intermediul propriilor experiențe cu locuințele sale.