Rock News

Ghost vor reveni cu un disc iarna asta

Solistul Tobias Forge a declarat că nu are de gând să abordeze subiectul pandemiei pe noul material, susținând că deja a făcut asta când a compus „Prequelle”.

Începutul anului 2021 ne va aduce un material discografic nou din partea muzicienilor de la Ghost, după cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, într-o preluare de pe site-ul suedez VK. Într-un interviu acordat pentru VK, solistul Tobias Forge a mărturisit că nu are de gând să abordeze subiectul pandemiei pe noul său material.

Muzicianul susține că deja are un album pe care a reflectat asupra mâniei lui Dumnezeu și asupra apocalipsei, referindu-se, aici, la „Prequelle” (2018). „Am senzația că vor exista destule albume care să confirme apocalipsa și carantina pe viitor, iar eu nu cred că voi participa la asta,” a declarat el.

După cum a mărturisit Forge într-un interviu acordat pentru Fansided anul trecut, noul album va fi o reacție la „Prequelle”.

„Mereu spun că fiecare album este o reacție la cel dinainte,” zice el. „Având în vedere că «Prequelle» nu este hard rock sau heavy metal, reacția la el va fi un material care nu va fi - nu vreau să folosesc cuvântul soft – diferit de «Prequelle» în același fel în care «Prequelle» a fost diferit de «Meliora»”.