Rock News

Geezer Butler (ex-Black Sabbath) lucrează la o nouă carte

Despre tinerețea lui Butler și formarea trupei Black Sabbath vom putea afla mai multe detalii după lansarea volumului.

După cum relatează publicația online Kerrang!, fostul basist al formației Black Sabbath, Geezer Butler, urmează să lanseze o carte în care va dezvălui detalii inedite despre tinerețea sa și despre contextul în care s-a alăturat trupei care i-a adus faima. Muzicianul a mărturisit pentru Wall Of Sound că are senzația că a reușit să facă ceva în viață având în vedere că Black Sabbath încă e un grup relevant chiar și la cincizeci de ani de la înregistrarea primelor două albume.

„Momentan pun la punct o carte despre cum am crescut în Aston, Birmingham și despre cum a luat naștere Black Sabbath,” a afirmat Butler, „dar chiar mă bucur de ieșirea parțială la pensie. […] Este o reușită incredibilă să mai fim relevanți la cincizeci de ani după ce am înregistrat primele noastre două albume. Am crezut, sincer să fiu, că o să rezistăm câțiva ani, după care să fi fost dați uitării”.

Iată că, după cum spune chiar Butler, Black Sabbath s-a bucurat de un succes răsunător în ciuda unei despărțiri de cinci ani, între 2006 și 2011. Trupa și-a încetat activitatea în 2017, iar unul dintre foștii membrii, solistul Ozzy Osbourne, parcă nici nu a luat vreo pauză de la momentul respectiv. Pe lângă aparițiile live, cântărețul a lansat și un nou disc anul ăsta, „Ordinary Man”, pentru care a colaborat cu Post Malone, Elton John și Travis Scott.

Foto: Instagram, Geezer Butler