Rock News

Tarja Turunen plănuiește o relansare a albumului său de colinde gotice

Discul „From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas)” a fost îmbogățit cu patru melodii și două concerte susținute în Cehia - de tot pachetul ne vom putea bucura începând cu luna noiembrie.

În noiembrie 2017, solista Tarja Turunen a lansat unul dintre albumele de Crăciun preferate ale metaliștilor – „From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas)”. După cum ne atrag atenția cei de la publicația online Prog, artista a decis că există loc pentru îmbunătățiri, așa că a anunțat relansarea acestuia. Noua versiune a discului include două spectacole live și o melodie la care artista a colaborat cu numeroși alți artiști ai scenei rock/metal.

„Christmas Together: Live at Olomouc And Hradec Králové 2019” este denumirea materialului live care va fi atașat variantei 2.0 a discului „From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas)”, acompaniat fiind de un cover al clasicei melodii de Crăciun „Feliz Navidad” pentru care Turunen a avut parte de susținere din partea cântăreților și cântărețelor Sharon den Adel (Within Temptation), Simone Simons (Epica), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Doro Pesch (Doro), Tony Kakko (Sonata Arctica), Elize Ryd (Amaranthe), Marko Saaresto (Poets Of The Fall), Floor Jansen (Nightwish), Hansi Kürsch (Blind Guardian), Timo Kotipelto (Stratovarius), Michael Monroe (Hanoi Rocks), Joe Lynn Turner (Deep Purple).

Pe varianta cea nouă a albumului au fost incluse, de asemenea, încă trei melodii: „Sublime Gracia”, „Ô viens, Ô viens, Emmanuel” și „O Christmas Tree”.

Versiunea caritabilă a melodiei „Feliz Navidad” poate fi ascultată mai jos, la fel ca și primul single lansat de artistă de pe albumul din 2017,

Foto: Instagram, Tarja Turunen, Paula Tsuki