Rock News

Corey Taylor povestește că piesele sale solo nu au fost acceptate de trupele din care face parte

Muzicianul dezvăluie și că, deși în videoclipul pentru prima melodie extrasă de pe „CMFT” își fac apariția numeroase vedete, au existat și câteva refuzuri.

Solistul Corey Taylor se pregătește temeinic de lansarea primului său disc solo, ocazie cu care a discutat cu ei de la 93.3 WMMR, într-un interviu preluat de Ultimate Guitar, despre piesele care urmează să ajungă la urechile publicului, dar și despre videoclipul primului single extras de pe album, „CMFT Must Be Stopped”.

Muzicianul recunoaște că unele dintre piesele pe care le-a inclus pe disc au fost refuzate inițial de Sone SourSlipknot nici nu a intrat în discuție, exemplul oferit fiind piesa „Samantha’s Gone”. „Stone Sour ar fi fost cea mai apropiată zonă unde am fi putut face încercarea,” spune artistul. „Și totuși am interpretat-o pentru ei și pur și simplu nu a fost pe vibe-ul lor”. Corey recunoaște că melodia are un aer de școală veche, asemănând-o cu materialul lansat de Mötley Crüe. Chiar și așa, el susține că este una dintre cele mai captivante cântece pe care le-a scris vreodată.

Dacă urmărești cu atenție videoclipul melodiei „CMFT Must Be Stopped”, pe care ți-l lăsăm mai jos, vei observa că muzicianul beneficiază, totuși, de un sistem amplu de susținere. În clip și-au făcut apariția Rob Halford (Judas Priest), Marilyn Manson, Lzzy Hale (Halestorm), Lars Ulrich (Metallica), BABYMETAL, Ben Bruce (Asking Alexandria), Chris Jericho (Fozzy), Corey Graves, John 5, Adam „Nergal” Darski (Behemoth), Nikki Sixx (Mötley Crüe), Otep Shamaya (Otep), Randy Blythe (Lamb Of God), Ronnie Radke (Falling in Reverse), Scott Ian (Anthrax), Steel Panther și mulți alții. Corey povestește că numai două persoane i-au refuzat invitația, pur și simplu pentru că proiectul nu se potrivea cu stilul lor.

„CMFT”, albumul solo al lui Taylor, va apărea pe piață la data de 2 octombrie.