Rock News

Trivium au interpretat melodiile „Soul Sacrifice” și „Executioner’s Tax (Swing Of The Axe)” în onoarea lui Riley Gale

Americanii au inclus cele două coveruri în repetiția intitulată „The Deepest Cuts”, difuzată live sâmbăta trecută.

Sâmbăta trecută, americanii de la Trivium au difuzat o întreagă sesiune muzicală de repetiții pe care au intitulat-o, sugestiv, „The Deepest Cuts”. „Vă aducem în camera noastră muzicală pentru a vă oferi un set deep cuts Trivium de piese pe care le cântăm foarte rar, (n.r. incluzând) și câteva pe care nu le-am interpretat niciodată” – cam așa sună anunțul postat de băieți pe pagina oficială de Facebook a trupei. „Dacă ai vrut vreodată să asiști la unul dintre antrenamentele noastre, asta este șansa ta,” au continuat ei.

Dacă nu ai știut despre sesiunea asta, fii fără grijă - aceasta a fost postată, în totalitate, pe YouTube. După cum ne anunță cei de la Metal Injection, băieții nu au interpretat numai piese proprii, ci au ținut să îi aducă un omagiu și solistului Riley Gale. Amintirea muzicianului de la Power Trip a fost onorată prin includerea în setlist a două piese din catalogul muzical al formației, „Soul Sacrifice” și „Executioner’s Tax (Swing Of The Axe)”. Gale a murit săptămâna trecută, însă detalii despre cauza decesului nu au fost făcute publice încă.

Conform aceleiași publicații, decesul lui Riley a cauzat o creștere a popularității materialului formației. Două dintre albumele semnate Power Trip au urcat în clasamentele Apple Metal și Apple Rock (#1 –„Nightmare Logic” și #2 „Manifest Decimation”).