Rock News

Rob Halford (Judas Priest) se așteaptă ca mulți oameni să fie șocați de autobiografia „Confess”

„Cartea nici măcar nu a apărut și, totuși, mă gândesc la ea în fiecare zi!” declară muzicianul.

„Asta este viața mea, ăsta sunt eu povestind toate părțile ei importante,” a declarat solistul Rob Halford despre autobiografia sa pentru publicația online Sonic Perspective. Artistul a explicat ce a învățat despre sine în procesul în care a pus la punct volumul „Confess, The Autobiography”, care va apărea pe piață la data de 29 septembrie.

„[…] Când aveam sesiunile astea super lungi cu Ian (Gittins), mă mai opream și mă întrebam «De ce am zis asta?», mai ales legat de unele incidente de familie. A trebuit să renunț la asta. Cartea nici măcar nu a apărut și, totuși, mă gândesc la ea în fiecare zi! Trebuie să găsesc un stadiu de banal pentru că expun părți ale vieții mele care îi vor șoca pe unii oameni. Asta nu este intenția mea,” mărturisește Halford, completând că singurul lui scop este confesiunea.

„Am citit cartea de atât de multe ori,” adaugă cântărețul, „și tot nu pot să cred unele dintre lucrurile pe care le citesc. Este ca și când aș fi pe canapeaua unui psihiatru și probabil mi-a făcut mult bine. […] Fac 69 de ani în câteva zile și nu e niciodată prea târziu să reflectezi asupra persoanei care ești, asupra lucrurilor pe care le-ai făcut, asupra celor pe care încerci să le faci, asupra punctului în care te afli și asupra speranțelor și aspirațiilor ce urmează,” declară Rob.

Halford a colaborat, conform descrierii oficiale de pe Amazon a volumului, cu scriitorul Ian Gittins pentru a transforma acest proiect în realitate. Gittins a contribuit și la autobiografia basistului Mötley Crüe, Nikki Sixx, („The Heroin Diaries”).