Rock News

Sully Erna (Godsmack): „Voi încerca să am două albume înainte de sărbători”

Solistul Godsmack, Sully Erna, a vorbit pentru „Offstage With DWP” despre preocuparile din timpul autoizolarii și care sunt planurile sale pentru lunile următoare.

"Prioritatea este să petrec restul acestui an cu trupa, scriind, repetând, înregistrând, mixând, pentru a avea un Godsmack nou, pregătit să ajunga în topul anului 2021. Și chiar sper să reușesc să fac chiar și un disc solo, realizat anul acesta. Așadar, voi încerca să devin foarte agresiv cu creativitatea mea și să obțin două albume făcute înainte de sărbători. Așa că va fi o provocare. Dar, odată ce mă aflu în acel spațiu creativ, de obicei, începe să meargă repede".

Godsmack a reușit să stabilească o noua borna in carieră, odata ce "Unforgettable" a devenit a patra piesă rock de nr. 1 in Statele Unite, din cel mai recent album al lor, „When Legends Rise” (BMG).

Trei single-uri anterioare de pe cel mai recent album au reusit aceeasi performanta. Este vorba de „When Legends Rise”, „Under Your Scars” și „Bulletproof”, care a fost certificat aur în SUA și a fost, de asemenea, cea mai cântată melodie la radiourile americane de rock în anul 2018.

„When Legends Rise” a intrat în topul albumelor Billboard Top 200 pe locul al optulea, cu patru alte clasari in topuri de nisa: Top Rock Albums, Top Hard Music Albums, Top Independent Albums si Top Alternative Albums.