Rock News

Roger Taylor crede că Queen ar mai face muzică dacă Freddie Mercury ar mai fi în viață

Bateristul Queen, Roger Taylor, consideră că Queen ar crea muzică dacă Freddie Mercury ar fi în viață, dar nu alaturi de basistul John Deacon.

Bateristul a vorbit cu BBC Radio 6 Music si si-a adus aminte de prietenia stransa cu Freddie Mercury: „Eu cred asta. Eu și Freddie ... era prietenul meu cel mai bun și eram foarte, foarte apropiați. Am crescut împreună și am trăit literalmente cu aceleaasi haine si bani".
„Cred că tot am face lucruri împreună, deoarece a fost o colaborare grozavă. Nu știu dacă John Deacon ar fi fost de acord ... bineînțeles că John nu era prea potrivit pentru asta, ceilalți trei erau".

Taylor a vorbit și despre inspirația din spatele noului său single solo Isolation, spunând că a scris piesa in șopronul său, pe care il numește „camera din grădină”.

Taylor a spus despre noua melodie: „Există o anumită frustrare în a nu ști cu adevărat ce se va întâmpla.

„A fost o frustrare și o ușoară anxietate în spatele tuturor, așa că m-am gândit doar că voi scrie o melodie despre cum să umplu rutina din izolare. Este ceva cu care nu suntem obișnuiți. Este o reflectare directă a modului în care mă simțeam la acea vreme”.