Rock News

Robb Flynn (Machine Head) revine cu un concert acustic de acasă

Timp de peste două ore, muzicianul a interpretat coveruri după unele dintre cele mai apreciate melodii rock/metal, aparținând unor trupe precum Deftones, Slipknot, Pearl Jam, Pink Floyd și multe altele.

Deși declară că ideea concertelor drive-in i se pare complet prostească, solistul Robb Flynn a găsit alte modalități de a fi aproape de fanii săi. Mai exact, artistul a început o serie de clipuri filmate pe timp de carantină, în care interpretează coveruri după melodii considerate deja pietre de temelie ale muzicii rock/metal. Cel mai recent episod al seriei „Acoustic Happy Hour” ne aduce, după cum ne atrage atenția Metal Hammer, câteva interpretări inedite. Printre ele se numără:

  1. Slipknot„Snuff”
  2. System Of A Down„Aerials”
  3. Deftones„Change (In The House Of Flies)”
  4. Dio„Holy Diver”
  5. Pink Floyd„Wish You Were Here”
  6. Pearl Jam„Black”
  7. Machine Head„Is Anybody Out There?”
  8. Machine Head„Circle The Drain”
  9. Staind„Outside”
  10. Nirvana„Heart-Shaped Box”
  11. George Michael „Careless Whisper”
  12. Lynyrd Skynyrd – „Simple Man”
  13. The Beatles – „Hey Jude”

Mai devreme luna asta, băieții de la Machine Head au lansat un single cu două melodii, pe care l-au intitulat „Civil Unrest”. Cele două piese incluse, „Stop The Bleeding” și „Bulletproof”, sunt dedicate protestelor pornite în onoarea lui George Floyd și Ahmaud Arbery, spun băieții în postarea oficială de pe Facebook.

Foto: Captură ecran YouTube, Machine Head