Rock News

Sammy Hagar pune revenirea economică deasupra propriei sănătăți

„Aș prefera să-i văd pe toți că se întorc la muncă. Dacă unii dintre noi trebuie să se sacrifice, ok,” a declarat muzicianul pentru publicația Roling Stone, într-un interviu preluat de SPIN.

Fie că pandemia face ravagii sau nu, unii muzicieni simt că este de datoria lor să ignore situația și să continue să își facă meseria. Un astfel de exemplu, relatează publicația SPIN, este solistul Sammy Hagar, care simte că binele economiei este mai presus de propria viață, conform declarațiilor făcute pentru Rolling Stone.

„Nu voi ezita să organizez concerte chiar înainte să fie creat un vaccin, dacă numărul infectărilor scade și pare că virusul dispare,” susține muzicianul. „Voi face o declarație radicală aici. Asta e foarte greu de spus fără să fac valuri, dar sincer, aș prefera să mă îmbolnăvesc și să mor, dacă asta trebuie să fac. Aș prefera să-i văd pe toți că se întorc la muncă. Dacă unii dintre noi trebuie să se sacrifice, ok. Voi muri pentru ca viața copiilor și nepoților mei să fie la fel de frumoasă cum a fost a mea în această țară superbă”.

Muzicianul și-a ocupat timpul pe perioada de auto-izolare alături de colegii de la The Circle, cu care a colaborat pentru nouă înregistrări de coveruri și melodii proprii. Seria „Lockdown Sessions” cuprinde material din repertoriul artiștilor și trupelor Little Richard, AC/DC, Bill Withers, the Who, Van Halen, Bob Marley and the Wailers și Buffalo Springfield.

Foto: Captură ecran YouTube, Sammy Hagr