Rock News

Tommy Lee spune că succesul filmului 'The Dirt' a adus public nou pentru Motley Crue

Tommy Lee afirmă că biopicul din 2019, „The Dirt”, despre anii de glorie ai formatiei Motley Crue, a stârnit un interes din partea fanilor mai tineri care doreau să vadă povestile despre grup.

Vorbind cu Triple M din Australia despre modul în care succesul „The Dirt” a afectat reîntoarcerea planificată a Motley Crue ca parte a „The Stadium Tour”, Lee a spus:

„Cred că asta a atârnat cu siguranță și poate a avut un efect asupra vânzării „The Stadium Tour ”. Pentru că cred cu adevărat că a revigorat sau a adus o audiență mai nouă, care cel mai probabil poate auzise de noi, dar nu au fost niciodată la un spectacol sau niciodată nu au știut povestea noastră". (...) "Dar, de fapt, știu că mulți copii gandesc, cum ar veni: „Omule, omule, este o nebunie că voi sunteți în viață. Woah!”

„The Dirt” are în prezent un scor al criticilor de 38% din 71 recenzii pe Rotten Tomatoes, serviciul de agregare de recenzii online care permite atât criticilor, cât și publicului să dea note filmelor. In ceea ce priveste aprecierea publicului, "The Dirt" sta mult mai bine, 94% dintre cei care l-au vazut, apreciindu-l.

Foto: Getty Images/ Guliver.