Rock News

Matt Heafy și Ihsahn fac progrese cu proiectul lor comun, Mrityu

„Situația actuală ne împiedică să călătorim, dar cu tehnologia asta, parcă suntem în același studio,” spune Ihsahn.

Doi dintre cei mai apreciați muzicieni ai scenei metal, Ihsahn (Emperor) și Matt Heafy (Trivium), continuă să pună osul la treabă pentru proiectul muzical la care colaborează, după cum relatează Ultimate Guitar. Cei doi artiști fac progrese sub denumirea Mrityu, după cum a declarat Ihsahn pe paginile sale de social media.

„Situația actuală ne împiedică să călătorim, dar cu tehnologia asta, parcă suntem în același studio,” a spus fostul membru Emperor după ce a menționat că el și confratele său lucrează în Cubase Pro prin intermediul VST Connect Pro. „Matt face o treabă absolut extraordinară și facem progrese la fiecare sesiune!” completează el.

După cum a declarat Ihsahn într-un interviu pentru TV War în noiembrie, preluat tot de UG, ideea pentru această colaborare a încolțit în mințile celor doi muzicieni încă de prin anul 2012, însă abia acum au fost condițiile propice pentru a pune schema în aplicare. „Ne trimitem fișiere și chestii de la unul la celălalt,” a spus el. „Toate piesele sunt mai mult sau mai puțin gata. Dar există și limitări legate de casa de discuri, există o ordine cronologică”.

Veștile sunt numai de bine, din câte se vede. Acum mai rămâne doar să avem răbdare.

Foto: Facebook, Ihsahn, @trolltoftenes