Rock News

Grey Daze au colaborat cu chitariștii Korn pentru melodia „B12”

Fosta trupă a lui Chester Bennington i-a invitat să contribuie la înregistrări pe James Shaffer și Brian Welch.

Grey Daze nu au uitat că ne-au promis să ne uimească în extrem cu materialul la compoziția și interpretarea căruia a contribuit Chester Bennington acum o căruță de ani. Dovada clară stă în single-ul abia lansat, „B12”, pentru care băieții i-au recrutat și pe chitariștii Korn, James Shaffer și Brian Welch. După cum anunță Heavy Consequence, videoclipul piesei a fost lansat în cadrul proiectului Download TV Festival și conține imagini capturate în anii ’90, din zilele în care Bennington încă făcea parte din formație.

Explicația toboșarului Sean Dowdell nu face decât să cimenteze ideea că proiectul este derulat în amintirea lui Chester. „Tot ce am făcut legat de lansarea discului Amends a fost în onoarea lui Chester. Videoclipul pentru B12 nu face excepție. […] În clipul ăsta nu numai că i-am adus versurile la viață, am avut posibilitatea să îi simțim și prezența în timp ce cântam alături de înregistrarea lui vocală”.

„Amends”, discul Grey Daze la care a contribuit Bennington și pe care artistul plănuia să îl lanseze împreună cu prima sa trupă înainte să moară, ar fi trebuit să apară în aprilie. Din cauza pandemiei, albumul va ajunge la urechile fanilor abia pe data de 26 a lunii ăsteia.

Discul va conține următoarele melodii:

  1. Sickness
  2. Sometimes
  3. What’s in the Eye
  4. The Syndrome
  5. In Time
  6. Just Like Heroine
  7. B12
  8. Soul Song
  9. Morei Sky
  10. She Shines
  11. Shouting Out

Foto: Captură ecran YouTube, Grey Daze