Rock News

David Ellefson a lansat un cover după melodia „Over Now” (Post Malone)

„Coverul nostru după 'Over Now' este modalitatea în care ne arătăm admirația reciprocă și îl onorăm pe prietenul nostru,” declară Ellefson despre colaborarea sa cu Thöm Häzäert, Ron „Bumblefoot” Thal, Andy Martongelli și Paolo Caridi.

Se pare că Post Malone nu se joacă – muzicianul s-a infiltrat foarte bine în lumea metalului. Astfel, Loudwire ne atrage atenția că basistul Megadeth, David Ellefson, a decis să adapteze melodia „Over Now” a lui Malone pentru urechile fanilor metal. Lui David i s-au alăturat pentru proiectul ăsta solistul/producătorul Thöm Häzäert, chitariștii Ron „Bumblefoot” Thal și Andy Martongelli, dar și toboșarul Paolo Caridi.

Într-o postare de pe pagina sa oficială de Facebook, Ellefson a declarat că este fan Post Malone. „Cu toții suntem fani Posty, iar el este, de asemenea, mare fan al Megadeth și al tuturor lucrurilor metal. Pe lângă faptul că este o piesă super pentru orice gen muzical, coverul nostru după Over Now este modalitatea în care ne arătăm admirația reciprocă și îl onorăm pe prietenul nostru”.

De producție s-au ocupat trei dintre muzicienii care au contribuit direct la melodie: Thöm Häzäert, David Ellefson și Andy Martongelli.

Printre cele mai recente colaborări ale lui Post Malone se numără cea cu legendarul Ozzy Osbourne. De aici au rezultat două melodii: „Take What You Want” și It's A Raid”, ambele incluse pe discul lansat de Osbourne  în februarie, „Ordinary Man”.

Foto: Instagram, David Ellefson, Daniel Koerber