Rock News

Travis Barker prețuiește un spectacol reușit mai mult decât propria stare de bine

Într-un interviu recent, toboșarul a discutat despre motivul pentru care îi sângerează mereu mâinile când coboară de pe scenă, universuri paralele și complimente neașteptate.

Când ajungi la nivelul pe care Travis Barker a reușit să îl atingă în industria muzicală, e clar că oamenii vor avea numeroase întrebări – unele mai ciudate, altele mai practice. Într-un interviu acordat de muzician pentru cei de la Alternative Press, Travis a discutat despre complimente primite din surse neașteptate, sfaturi nedorite și universuri paralele.

„Oamenii în vârstă care îmi spun că le place stilul meu la tobe” sunt nominalizați de artist pentru complimentul primit din cea mai neașteptată direcție. „Știu la ce te gândești: Cum au ajuns să audă asta? Nu am nici cea mai vagă idee”.

Despre o greșeală majoră pe care îi recomandă majoritatea toboșarilor să o încerce, Barker se aprinde puțin. „Dacă ești într-o trupă, nu fii plictisitor,” își explică el viziunea. Motivul pentru care îi sângerează mereu mâinile după spectacole nu este lipsa de cunoștințe despre tehnicile care i se recomandă. „Am aruncat toate astea pe geam pentru că voiam să am un spectacol distractiv, bun, și captivant. Vreau să lovesc lucruri cât de tare pot. Asta contează: în cazul în care cânți live, fă spectacol”.

Într-un univers paralel, poate tu ai ști să explici ce ai face. Din păcate, percuționistul celor de a blink-182 nu și-a făcut astfel de gânduri. „Aș putea face o grămadă de lucruri pentru că aș fi un extraterestru, nu? Asta e întrebare dificilă,” a răspuns el. Deși nu foarte decis, Travis a continuat: „Rămân la scenariul în care poate aș fi un extraterestru, iar Tom DeLonge încearcă să mă găsească cu sălbăticie”.

Anul trecut, muzicienii de la blink-182 au lansat cel de-al optulea album din cariera lor, intitulat, foarte creativ, „Nine”. Discul a ajuns pe poziția a treia în clasamentul Billboard 200, însă pe primul loc în topurile Billboard US Top Alternative Albums, Billboard US Top Rock Albums și Billboard US Top Tastemaker Albums.

Foto: Instagram, Travis Barker, Daniel Rojas