Rock News

Tool interpretează melodia „7empest” live în premieră

Clipurile înregistrate de fani au fost deja șterse de pe YouTube din cauza politicilor trupei.

Conform publicației Loudwire, melodia „7empest”, una dintre cele mai lungi creații ale americanilor de la Tool, a fost interpretată live în premieră marțea trecută. Spre fericirea celor care nu au șansa să îi vadă live pe muzicieni prea des, câțiva fani au reușit să înregistreze câte un fragment din cântecul ce durează nu mai puțin de cincisprezece minute. Din păcate, din cauza politicii stricte pe care Tool o au – mai exact, băieții interzic telefoanele la concerte - clipurile înregistrate de fani au fost șterse de pe YouTube la puțin timp după ce au fiost postate.

Melodia „7empest” este extrasă de pe cel mai recent album al muzicienilor, apărut în luna august a anului trecut. Discul „Fear Inoculum” fost împărtășit cu fanii după treisprezece ani de inactivitate creativă a grupului. Având în vedere perioada de așteptare, trupa lui Keenan a zis să ne ofere material cu vârf și îndesat, că poate ne-om mulțumi într-un final. Albumul are o durată de aproape o oră și jumătate, cele 86 de minute de muzică fiind împărțite între zece piese (pe varianta digitală).

În Billboard 200, materialul a ocupat prima poziție, la fel ca în clasamentele din Canada, Australia, Belgia, Noua Zeelandă și Norvegia.   

Foto: Facebook, Tool, Jimmy Hubbard pentru REVOLVER Magazine