Rock News

Grey Daze au publicat un mini-documentar despre Chester Bennington

Ca să ne pregătească pentru noul lor disc (la care a contribuit și Chester), Grey Daze ne ajută să aruncăm un ochi asupra vieții solistului.

Prima formație a solistului Chester Bennington, Grey Daze, este mai activă ca niciodată. După lansarea primei melodii de pe discul cu care vor reveni în curând, băieții au împărtășit cu publicul, conform Kerrang!, un mini-documentar despre Bennington. De clip este responsabilă publicația Loudwire, în el făcându-și apariția membrii familiei muzicianului, dar și prietenii lui și colegii din Grey Daze.

Despre melodia „What’s In The Eye ți-am scris acum câteva zile, când a fost lansată. Discul complet la care a contribuit Chester încă nu beneficiază de un nume sau o dată de lansare, însă toboșarul Sean Dowdell consideră că Bennington ar fi mândru de ce a ieșit. „Există profunzime în versurile de pe discul ăsta,” a declarat el într-un interviu acordat pentru Kerrang!. „Chester cântă fiecare cuvânt ca și când simte fiecare emoție atașată. Este (n.r. un sentiment) dulce-amar pentru mine.” 

Veștile despre „noul” material, după cum am detaliat aici, ne-au fost aduse de Talinda Bennington, văduva muzicianului, care a declarat că acesta este un effort de a păstra vie amintirea lui.