Rock News

Grey Daze (feat. Chester Bennington) au lansat melodia „What's In The Eye”

„Cred că (n.r. Chester) ar fi foarte de mândru de ce ne-a ieșit,” a declarat toboșarul Sean Dowdell despre disc.

Despre intențiile băieților din Grey Daze de a lansa material la care a contribuit solistul Chester Bennington ți-am povestit pe la începutul lunii decembrie, chiar aici. Muzicienii s-au ținut de cuvânt mai repede decât ne așteptam și, conform Billboard, deja au lansat prima piesă – „What's In The Eye” – pe care o poți asculta mai jos.

„Există profunzime în versurile de pe discul ăsta,” a declarat toboșarul Sean Dowdell într-un interviu acordat pentru publicația Kerrang!. „Chester cântă fiecare cuvânt ca și când simte fiecare emoție atașată. Este (n.r. un sentiment) dulce-amar pentru mine.” Pe de o parte, spune muzicianul, Chester nu este aici pentru a împărtăși momentul cu el, însă sentimentele negative se combină și cu mândria pe care Dowdell o simte legat de modul în care a fost tratată muzica. „Ne-am rezervat aproape trei ani pentru a crea discul ăsta după ce a murit. Cred că ar fi foarte de mândru de ce ne-a ieșit”.

Albumul complet încă nu are o dată oficială de lansare atașată, dar ne putem aștepta la o apariție în jurul lunii iunie. Între timp, „What’s In The Eye a fost deja inclusă în playlistul Spotify „Rock This” și a ajuns pe prima poziție în „Breaking Rock”, pe Apple Music, după cum a anunțat formația pe pagina oficială de Facebook.