Rock News

Ascultă „Welcome To The Black Parade” (My Chemical Romance) interpretată în stilul Avenged Sevenfold

Anthony Valbiro (Ten Second Songs) a interpretat melodia în peste douăzeci de stiluri, acesta fiind pe locul al doilea în preferințele fanilor săi. Iată, însă, care a fost și prima alegere a publicului internaut.

Loudwire ne atrag atenția asupra unuia dintre cele mai cool coveruri pe care le-am auzit în ultimul timp - „Welcome To The Black Parade” (My Chemical Romance) intepretată în stilul băieților de la Avenged Sevenfold.

Coverul a fost înregistrat de nimeni altul decât Anthony Vincent Valbiro, solistul formației Set the Charge. Popularitatea lui este la un nivel extrem de înalt, însă, din alt motiv. Muzicianul se află în spatele canalului de YouTube Ten Second Songs, unde reinterpretează toate piesele pe care pune mâna în stilurile altor artiști. De data asta, Valbiro a făcut echipă cu chitaristul și producătorul Cole Rolland.

Versiunea asta a coverului face parte dintr-o listă de 22 de stiluri, fiind plasată pe poziția a doua în preferințele fanilor. Varianta care a ajuns pe primul loc? Cea în stil Queen, pe care o poți asculta, de asemenea, mai jos. Valbiro a inclus în compilație și stilurile următorilor artiști: Elvis Presley, David Bowie, Alestorm, Alphaville, The Killers, Joji, Angra, Mumford & Sons, The Rolling Stones, Killswitch Engage (era Howard Jones), Tim McGraw, Usher și Pitbull, System Of A Down, One Direction, Guns N’ Roses, Foo Fighters, Elton John și Jeff Buckley, dar și-a încercat norocul și cu stilul coral.