Rock News

Grey Daze, prima trupă a lui Chester Bennington, va lansa materialul la care a contribuit solistul

Chester era extrem de entuziasmat pentru lansare, planificând chiar 20 de concerte alături de Grey Daze, anunță Talinda Bennington, văduva muzicianului.

Deși solistul Chester Bennington nu mai este printre noi, arta sa dăinuie, mai ales că alți muzicieni continuă să lanseze material la care Bennington a contribuit, chiar și după moartea sa. În martie, am avut ocazia să ascultăm o piesă la care Chester a lucrat alături de Mark Morton (Lamb Of God), despre care ți-am oferit câteva detalii la momentul respectiv.

De data asta, ne atrage atenția Metal Hammer, a venit și rândul primei trupe din care a făcut parte Bennington să lanseze materialul pentru care muzicianul a înregistrat părți vocale. Talinda Bennington, văduva artistului, a confirmat faptul că Grey Daze au lucrat alături de Chester chiar înainte de decesul lui.

Talinda a publicat pe Instagram un mesaj în care declară că în februarie 2017, Chester și trupa începuseră să reînregistreze muzica veche pe care o creaseră la începuturi, urmând ca Grey Daze să plece într-un turneu. După moartea cântărețului, relansarea materialului și cele 20 de concerte, spune ea, au ajuns pe plan secundar. Acum, însă, toți apropiații lui încearcă să îi ajute pe fani să îl cunoască pe Chester mai bine și să îi păstreze amintirea vie

Foto: Facebook, Grey Daze