Rock News

Five Finger Death Punch revin cu detalii despre albumul „F8”

Materialul reprezintă renașterea formației, relatează chitaristul Zoltan Bathory, iar piesa „Inside Out”, pe care o poți asculta aici, este prima mostră care ne-a fost oferită.

După ce au lansat videoclipul unei piese 100% marca Five Finger Death Punch, muzicienii au oferit și câteva detalii despre noul album pe care îl pun la cale, relatează Loudwire. Discul va conține exact șaisprezece melodii (dintre care trei poartă titulatura de bonus) reunite sub titlul „F8”, care vor ajunge la urechile publicului pe 28 februarie. Materialul poate fi comandat în avans de aici.

Conform site-ului oficial al formației, materialul a fost produs de Kevin Churko, și reprezintă, în cuvintele chitaristului Zoltan Bathory, „renaștere, progresie, transcendență pe planul muzical și personal”.

„Am avut câțiva ani plini de succes, dar și tumultoși ca formație,” declară Zoltan. „Nu doar că am rezistat furtunii, dar am ajuns de cealaltă parte mai buni ca niciodată”. După spusele muzicianului, acesta este cel mai important material conceput de trupă până acum.

Pentru a promova noul disc de studio, americanii nu au stat pe gânduri și au organizat deja un turneu nord-american alături de alți artiști iubiți de public, precum I Prevail, Papa Roach și Ice Nine Kills. Seria de concerte va începe în Florida, pe 8 aprilie, urmând ca ultimul spectacol să aibă loc în Minnesota, pe 20 mai.

Poți urmări mai jos videoclipul cu versuri al melodiei „Inside Out”, iar lista de piese este următoarea:

  1. F8
  2. Inside Out
  3. Full Circle
  4. Living The Dream
  5. A Little Bit Off
  6. Bottom Of The Top
  7. To Be Alone
  8. Mother May I (Tic Toc)
  9. Darkness Settles In
  10. This Is War
  11. Leave It All Behind
  12. Scar Tissue
  13. Brighter Side Of Grey
  14. Making Monsters (BONUS)
  15. Death Punch Therapy (BONUS)
  16. Inside Out (Radio Edit) (BONUS)

Foto: Facebook, Five Finger Death Punch