Rock News

Cover nou semnat de Marilyn Manson - „The End” (The Doors)

Videoclipul melodiei ne demonstrează, din nou, că Manson este multi-talentat - pictura în jurul căreia este construit acesta a fost făcută de artist.

Melodia „The End” este deja arhi-cunoscută și iubită. Dar ce spui, acum, despre coverul făcut de Marilyn Manson? Conform publicației Metal Hammer, muzicianul a interpretat piesa în turneul nord-american de vara asta, pe care l-a susținut alături de Rob Zombie. Melodia este extrasă de pe albumul de debut al formației The Doors, apărut în 1967, care poartă numele formației.

Elementele vizuale au fost rezultatul imaginației lui Zev Deans, anunță rockerul pe pagina sa oficială de Facebook, iar pictura în acuarelă a ieșit direct din mâinile lui Manson.

Conform celor de la Songfacts, „The End” a fost înregistrată cu lumina stinsă și o singură lumânare aprinsă lângă solistul Jim Morrison (The Doors), iar versiunea de album a melodiei este o combinație între două „duble” de înregistrare, care au fost capturate în aproximativ jumătate de oră. Faima cântecului se datorează, de asemenea, apariției în filmul „Apocalipsa acum” („Apocalypse Now”, 1979), unde a fost suprapus scenelor din Războiul din Vietnam.

Luna trecută, Marilyn a lansat videoclipul unui alt cover după o piesă traditionala americana și transformată în hit de Johnny Cash„God's Gonna Cut You Down”, despre care ți-am scris aici.

Manson urmează să urce pe aceeași scenă cu Ozzy Osbourne în cadrul părții nord-americane a turneului reprogramat de Osbourne pentru anul 2020, „No More Tours 2”.

Foto: Facebook, Marilyn Manson