Rock News

Ozzy Osbourne va urca pe scenă alături de Post Malone

Artiștii vor fi însoțiți de Andrew Watt și Travis Scott, cei care au facilitat colaborarea dintre Osbourne și Malone pentru o piesă de pe discul rapperului.

Conform publicației online Ultimate Guitar, legendarul Ozzy Osbourne a anunțat că va urca pe scenă pentru ediția de anul acesta a galei American Music Awards, însă nu de unul singur. Solistul îi va însoți la eveniment pe Post Malone, Travis Scott și Andrew Watt. Apariția este planificată pentru duminica asta, iar melodia pe care artiștii plănuiesc să o interpreteze se numește „Take What You Want”.

Conform Billboard, piesa a ajuns pe poziția a opta în clasamentul Billboard Hot 100 publicat pe 21 septembrie, în ciuda (sau poate chiar datorită) colaborării neobișnuite. Ideea i-a venit lui Travis Scott, relatează aceeași publicație, care i-a făcut sugestia asta fiicei lui Ozzy, Kelly Osbourne, la o petrecere. Colaborarea a venit, însă, după multe insistențe din partea lui Scott către KellyOzzy  s-a prezentat la studioul din Los Angeles al lui Watt, unde și-a desfășurat activitatea de data asta. O altă vedetă s-a ocupat de înregistrarea tobelor – Chad Smith de la Red Hot Chilli Peppers.

Melodia „Take What You Want” este extrasă de pe al treilea și cel mai recent disc al lui Post Malone, „Hollywood’s Bleeding”, apărut pe piață la data de 6 septembrie. Celelalte vedete care au contribuit la album sunt Meek Mill, DaBaby, Lil Baby, Future, Halsey, Swae Lee, Travis Scott, SZA și Young Thug. Discul a debutat pe prima poziție a clasamentului Billboard 200.

Foto: Facebook, Ozzy Osbourne