Rock News

Lindemann lansează videoclipul cenzurat al piesei „Knebel”

Acesta este deja al treilea cântec de pe noul album, „F&M”, pe care avem ocazia să îl ascultăm, alături de alte două fragmente de single.

Grupul Lindemann, format din Til Lindemann (Rammstein) și Peter Tägtgren (Pain), a revenit cu videoclipul cenzurat pentru „Knebel”, melodie pe care a lansat-o săptămâna trecută, după cum anunță Loudwire

În cazul în care consideri că te ține stomacul să vizionezi clipul necenzurat, acesta este postat pe site-ul reddit (conform Classic Rock), însă sfatul nostru este să nu te aventurezi să îl urmărești în cazul în care ai compaanie.

Publicația menționată relatează că vizualul a fost difuzat o singură dată pe site-ul Knebel.tv, fiind înlocuit rapid cu o variantă cenzurată a conținutului.

Melodia este extrasă de pe albumul „F&M”, care va apărea pe piață la data de 22 noiembrie. Artiștii au mai lansat până acum destul material cât să ne ajute să ne formăm o idee despre ce ne așteaptă. Ei au împărtășit cu fanii câte un fragment din piesele „Allesfresser” și „Blut”, dar și melodia Ich weiß es nicht” (pentru care au creat un videoclip cu ajutorul inteligenței artificiale) și cântecul „Steh auf”.

În cadrul turneului de promovare organizat, relatează Metal Hammer, muzicienii vor face câteva opriri în Germania, Austria, Cehia, Elveția, Franța, Marea Britanie, Suedia și Finlanda.

Iată și lista complete de piese a noului material imaginat de Lindemann:

  1. Steh auf
  2. Ich weiß es nicht
  3. Allesfresser
  4. Blut
  5. Knebel
  6. Frau & Mann
  7. Ach so gern
  8. Schlaf ein
  9. Gummi
  10. Platz Eins
  11. Wer weiß das schon

Foto: Captură ecran