Rock News

Rob Zombie - Despre imprevizibil și adaptabilitate în contextul filmului „3 From Hell”

În calitate de regizor, Rob Zombie ne explică prin ce a trecut ca să ducă la bun sfârșit filmările pentru „3 From Hell”, dar ne dă și câteva vești despre noul său album.

Într-un interviu acordat pentru Kerrang!, Rob Zombie a deschis cutia cu secrete profesionale și a discutat cu reporterii despre cum e cu planificarea atunci când vine vorba despre filme, dar și, în mod ironic, despre planurile de viitor pe care și le face.

Muzicianul și regizorul a trebuit să aducă niște schimbări majore ultimului film de care s-a ocupat, „3 From Hell” (2019), mai ales că unul dintre actorii principali, Sid Haig (Căpitanul Spaulding) s-a îmbolnăvit, murind înainte de finalizarea filmărilor. „Sid știa că asta urma să fie ultima lui apariție,” a declarat Zombie într-un alt interviu pentru aceeași publicație. „A trebuit să facem tot posibilul să transformăm asta în realitate”.

Având în vedere circumstanțele, continuarea seriei „Casa celor 1000 de cadavre” („House of 1000 Corpses”, 2003; „Devil's Rejects”, 2005) a trebuit adaptată. „La un moment dat, am luat în considerare faptul că aș putea să scap de al treilea personaj, să am doar două, pentru că nimeni nu știa titlul, așa că puteam să denumesc filmul Two From Hell. Dar nu a funcționat…” declară rockerul.

Cât despre discul pe care Zombie plănuiește să îl lanseze, artistul declară că este gata în totalitate. „Va apărea pe piață pe la începutul anului viitor. Este gata de ceva timp, dar nu am vrut să îl lansez pe piață în timp ce eram preocupat și cu filmul pentru că m-aș fi pierdut și nu aș fi avut timp să mă ocup de el,” a continuat el.

Foto: Facebook