Rock News

Taylor Hawkins & The Coattail Riders lansează melodia „Get The Money”

Pentru noul material, toboșarul Foo Fighters și formația sa au colaborat cu nume mari ale industriei - iată cine li s-a alăturat.

„Get The Money” este îndemnul pe care ni-l dau Taylor Hawkins & The Coattail Riders cu melodia pentru care abia au lansat un videoclip. S-ar putea spune că este cea mai importantă piesă de pe album - aceasta dă numele materialului pe care l-au pus la cale.

Grupul de vis îi are ca membri pe Taylor Hawkins (toboșarul Foo Fighters), Chris Chaney, Brent Woods și John Lousteau, cărora li s-au alăturat legendarii Joe Walsh (chitaristul Eagles), Duff McKagan (basistul Guns N’ Roses) și Chrissie Hynde (chitarista/solista The Pretenders), relatează publicația Classic Rock. Discul pus la cale de muzicieni va apărea pe piață pe 8 noiembrie, motiv pentru care poți plasa deja o comandă în avans aici.

„Get The Money” este deja a doua mostră de pe material - până acum a mai ajuns la urechile noastre melodia „Crossed The Line”, pe care o poți asculta mai jos.

La disc au mai contribuit alți doi membri Foo Fighters, solistul Dave Grohl și chitaristul Pat Smear, toboșarul Queen, Roger Taylor, solistul formației Yes, Jon Davison, chitarista/solista Nancy Wilson și cântărețul trupei Jane’s Addiction, Perry Farrell.

Foto: Captură ecran