Rock News

Disturbed mai doboară un record cu melodia „No More”

Melodia „No More” este cel de-al șaptelea single consecutiv lansat de formație care ocupă prima poziție a clasamentului Mainstream Rock Songs.

Disturbed au mai depășit un record, dar de ceva timp deja nu ne mai surprinde succesul americanilor. Formația lui Draiman, conform Billboard, a reușit ceva ce nici o altă trupă nu a reușit până acum – ultimele șapte singleuri lansate de băieți au ocupat poziția fruntașă a clasamentului Mainstream Rock Songs.

Piesa care le-a adus băieților recunoașterea asta este „No More”, extrasă de pe cel mai recent disc semnat Disturbed, „Evolution”. După cum relatează publicația deja menționată, grupul a depășit recordul pentru cele mai multe piese pe primul loc, consecutiv (6), în martie, cu melodia „A Reason To Fight”.

În acest moment, formația lui Draiman are același număr de cântece pe primul loc (10) în topul Mainstream Rock Songs ca Godsmack și Tom Petty, artiștii fiind depășiți doar de Van Halen (13), Shinedown (14) și Three Days Grace (15).

„Evolution”, cel mai recent material de studio semnat Disturbed, a apărut pe piață în octombrie 2018, debutând pe poziția a patra în clasamentul Billboard 200, cu o cifră de vânzări de 71.000 de unități.

Americanii au cântat în premieră în România, pe 27 iunie, la Arenele Romane din București.

Foto: Facebook, Rafa Alcantara