Rock News

Ozzy Osbourne a contribuit la noul album al lui Post Malone

Ozzy Osbourne este unul dintre contribuitorii albumului „Hollywood’s Bleeding”, ne atrage atenția publicația Rolling Stone.

Rapperul Post Malone a postat pe rețelele sociale o listă cu toți artiștii cu care a colaborat pentru noul disc, printre care și legendarul fost solist Black Sabbath. Lista este una variată, conținând nume consacrate în diverse genuri muzicale, precum Halsey, Travis Scott, Da Baby, Future, Meek Mill, Lil Baby, SZA, Swae Lee și Young Thug.

Albumul va apărea pe piață vinerea asta, pe 6 septembrie. Dacă ești curios cum va suna, poți asculta mai jos primele două piese solo extrase de pe material – „Wow” și „Circles”, dar și cele două colaborări deja lansate - „Sunflower” (feat. Swae Lee) și „Goodbyes” (feat. Young Thug). Poți comanda albumul în avans de aici.

Artistul a publicat și un teaser pentru disc, pe care îl poți urmări aici.

Malone a organizat și un turneu nord-american de promovare a discului, în cadrul căruia i se vor alătura Swae Lee și Tyla Yaweh. Fanii care cumpără bilet pentru unul dintre concerte primesc automat și albumul digital.

Foto: Facebook