Rock News

Legenda celor ce ne-au dat nume, Phoenix, concertează duminică la ONE! Festival

Phoenix, trupa etalon a rockului romanesc, vine pe scena "Rock Nights". În această duminică, va așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța, alaturi de Phoenix, Compact, Kempes si Lupu' cel rău. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 19:30. Concertele vor fi transmise live pe Facebook Rock FM si pe Rock TV.

Aflat in studioul Rock FM, la emisiunea Folk Bun, la sfarsitul anului trecut, Nicu Covaci a pledat pentru sprijinirea tinerilor artisti si a vorbit despre faptul ca "arta inseamna spirit, nu bani".

Pastrand aceeasi linie, Nicu Covaci vorbea intr-un interviu pentru zi-de-zi.ro, care este motivul pentru care un artist este obligat sa aiba sira spinarii:

"Eu traiesc de 40 de ani departe de tara, nu stiu ce se intampla, nu vreau sa desconsider pe nimeni, dar in mare oamenii se orienteaza la castig. Vor sa castige bani si atunci se fataie, fac tot felul de texte tampite, de dragoste, de nu stiu ce, si haida-haida-haida. Ori, un artist care este ascultat de o masa de oameni are si niste indatoriri si niste obligatii. Trebuie sa tii sira spinarii la romani. Asta este o obligatie. Deci, numai distractia nu ajunge. Si noi, la ora asta, nu avem niciun motiv sa ne distram".

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.

Foto: Adevarul.