Rock News

Compact concertează la ONE! Festival, duminică aceasta, în cadrul "Rock Nights"

În această duminică, va așteaptă în Piața Ovidiu din Constanța Phoenix, Compact, Kempes si Lupu' cel rău. Intrarea este liberă, iar concertele incep la ora 19:30. Concertele vor fi transmise live pe Facebook Rock FM si pe Rock TV.

Compact este acum alcătuită din Paul Ciuci - voce, chitară, Cătălin Tuta - Popescu - clape, voce, Ionuț "John" Micu – tobe și Lucian "Lucas" Iluț – bas.

De curand, formatia a lansat single-ul „Doare al naibii de tare”, piesa compusă de Paul Ciuci. Videoclipul melodiei „Doare al naibii de tare” este regizat de Richard Stan și a fost filmat pe parcursul unei zile în unele dintre cele mai frumoase locuri din România, marcând astfel călătoria frumoasă a trupei Compact.

„Doare al naibii de tare” - Compact poate fi vazut in playlistul Rock TV.

Intr-un interviu acordat ziarului Adevarul in 2018, Paul Ciuci a declarat ca i-ar placea ca trupa Compact sa fie "ţinută minte drept o trupă sinceră".

Rememorand momentele frumoase ale trupei, Paul Ciuci spunea „Şi azi sunt recunoscutor că după ce am devenit faimoşi nu ne-am pierdut minţile“ si ne-a povestit de concertele de la mare, de pe vremuri:

"La Costineşti când intrai simţeai un alt aer, clar! Atmosfera era deosebită! Era discoteca, cantina unde îţi plăcea să mănânci, fără fiţe, nopţile pe plajă. Cântam de la 19.00 la 23.00 şi ne rugam la Dumnezeu să mai plouă ca să ne mai odihnim şi noi. Cântam zi de zi. Ăsta a fost examenul trupei, să cânţi patru ore în fiecare seară. Ajungem la mare pe 1 mai, când începe sezonul, şi plecam de acolo pe 28 septembrie. Ultimii studenţi, ăia mai şmecheri, atunci plecau de la mare. Plecam şi noi cu trenul acasa, că urma turneul prin ţară".

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc.