Rock News

Sammy Hagar nu dorește să se alăture Van Halen

Fostul solist Van Halen, Sammy Hagar, spune că se "teme" să-i contacteze pe Eddie și pe Alex Van Halen pentru că nu vrea ca aceștia să creadă că dorește să se reunească cu foștii colegi.

Hagar, care cântă alături de fostul basist Van Halen Michael Anthony în The Circle și Chickenfoot nu a mai compus muzică împreună cu Eddie sau Alex Van Halen de la ultimul turneu cu Van Halen, din 2004.

Vorbind cu "Classic Rock", Hagar a spus ca este multumit de modul cum decurg lucrurile pentru el in acest moment cu The Circle. In ceea ce priveste reuniunea Van Halen, Hagar a declarat: "Nu vreau sa fiu rugat sa o fac pentru ca as simti ca trebuie sa o fac, dar nu vreau cu adevarat. Îmi pare rau, nu o fac".

Michael Anthony a fost contactat de managementul Van Halen în 2018 pentru un turneu de reuniune, a dezvăluit in februarie 2019 Sammy Hagar.

Un zvon recent sugera că formația Van Halen, inclusiv Anthony, care nu a mai cântat alături de trupa încă din 2004, se va reuni în 2019 pentru o serie de spectacole pe stadioane.

Foto: Getty Images/ Guliver.