Rock News

Godsmack sunt hotărâți să nu sărbătorească cei 20 de ani de la debut

Prin 2018, americanii luau în considerare organizarea unui alt turneu special pentru a interpreta melodii de pe primele două discuri de studio ale trupei.

După cum au tot spus băieții de la Godsmack de anul trecut și până acum, prioritatea lor a fost promovarea discului abia lansat în defavoarea interpretării melodiilor mai vechi de pe primul lor album. 

Într-un interviu pentru Grasspop Metal Meeting, solistul Sully Erna și bateristul Shannon Larkin au declarat că au câteva planuri secrete. „Avem câteva concerte speciale și diferite planificate, poate vom lansa o compilație sau ceva,” declară Larkin.

Cu toate astea, Sully abordează și problema aniversărilor, spunând că lumea îl tot bate la cap – 20 de ani de la primul disc, 20 de ani de la al doilea… „Frate, avem un nou disc lansat pe care îl iubim și promovăm acum,” declară artistul. „Poate vom face ceva pentru aniversarea de 25 de ani a primului album, dar acum… [nu],” completează Erna.

Cel mai recent disc al americanilor, „When Legends Rise”, a apărut pe piață în aprilie 2018, iar lansarea a coincis cu aniversarea de 20 de ani de la apariția LP-ului de debut al formației. 

După cum a mai spus Erna într-un interviu cu Metalshop TV„When Legends Rise” este un album matur, de calitate, ceea ce îl scoate în evidență. „Ai putea să alegi un cântec de pe discul ăsta cu ochii închiși, să îl transformi în single și probabil oricare ar avea un succes incredibil. Nu am mai putut spune asta despre niciunul dintre albumele pe care le-am lansat până acum”.

Foto: Facebook