Rock News

Sully Erna (Godsmack): „«When Legends Rise» este un album matur”

„Ai putea să alegi un cântec de pe discul ăsta cu ochii închiși, să îl transformi în single și probabil oricare ar avea un succes incredibil,” declară cântărețul.

Toboșarul Shannon Larkin și solistul Sully Erna au vorbit cu cei de la Metalshop TV înaintea concertului susținut de americani în Viena despre cel mai recent album al formației, „When Legends Rise”, despre succesul singleului „Bulletproof” și despre multe altele.

După spusele lui Erna, „When Legends Rise” este un album matur, de calitate, ceea ce îl scoate în evidență. „Ai putea să alegi un cântec de pe discul ăsta cu ochii închiși, să îl transformi în single și probabil oricare ar avea un succes incredibil. Nu am mai putut spune asta despre niciunul dintre albumele pe care le-am lansat până acum”.

„Pentru mine, reprezintă un progres natural,” adaugă Larkin. „Noul disc este un progres natural după patru ani de la lansarea albumului 1000hp, care credeam că este preferatul meu, la momentul respectiv. La fel credeam – că poți alege un cântec/single cu ochii închiși. Dar, de data asta, intențiile tuturor celor patru membri s-au potrivit. Cu toții am reușit să ne punem de acord, lucru rezultat din maturitate și mai multă experiență”.

Cât despre „Bulletproof”, Shannon declară că, deși nu se laudă, toate singleurile Godsmack au ajuns pe locul 1 în America. De data asta, însă, solistul a adus forțe proaspete din exterior pentru a-l ajuta la compoziție. „Ne-a cântat piesa pentru prima oară și am rămas mască,” spune percuționistul. „Era evident că e Godsmack. Era vocea lui Sully și modul în care face el aranjamentele muzicale”.

Cel mai recent disc al americanilor, „When Legends Rise”, a apărut pe piață în aprilie 2018, iar lansarea a coincis cu aniversarea de 20 de ani de la apariția LP-ului de debut al formației. Cel de-al șaptelea album a fost produs de Erik Ron, care a mai colaborat cu Panic! At The Disco și Saosin, și solistul Sully Erna.

Foto: Facebook