Rock News

Mick Jagger se recuperează bine dupa operatia la inima

Mick Jagger a suferit o intervenţie la inimă care a avut succes, la un spital din New York, iar solistul The Rolling Stones „se odihneşte şi se recuperează bine”. Acestuia i-a fost inlocuita o valva.

Solistul a transmis un mesaj pe contul lui de Facebook, in care a transmis: „Mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere, mă simt mult mai bine acum şi întremat şi mulţumesc enorm întregii echipe a spitalului pentru că a făcut o treabă superbă”.

Mick Jagger (75 de ani) va avea nevoie de odihnă şi este posibil să rămână mai multe zile internat. Medicii se asteapta la recuperarea completa si la o intoarcere pe scena in aceasta vara.

Formaţia a anunţat saptamana trecuta că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical.

Turneul "No Filter" de anul acesta al grupului britanic trebuia să înceapă pe 20 aprilie, la Miami. Muzicienii urmau să susţină show-uri la Los Angeles, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, New York şi Chicago, dar şi în weekendul de ziua Canadei.

The Rolling Stones lucrează in prezent în studio pentru un nou album.

Foto: Getty Images/ Guliver.