Rock News

Altitudes & Attitude (Ellefson, Bello) feat. Nita Strauss revin cu videoclipul piesei „Part Of Me”

Clipul cântecului a fost filmat în timpul turneului european recent organizat de americani alături de Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators.

Altitudes & Attitude, trupa basiștilor Frank Bello (Anthrax) și David Ellefson (Megadeth), lansează videoclipul cântecului Part Of Me. La melodie a contribuit chitarista care colaborează cu Alice Cooper, Nita Strauss. Piesa este extrasă de pe LP-ul de debut al formației, „Get It Out”, care a apărut pe piață la data de 18 ianuarie prin intermediul casei de discuri Megaforce.

Despre direcția muzicală a discului, Ellefson spune că este „rock clasic modern”. „Poți distinge foarte ușor influențele noastre pe material, însă, cu siguranță sună modern. Nu încape îndoială că nu suntem un grup de thrash metal, există elemente care aduc a Joe JacksonThe ClashRamones – diverse influențe pe care eu și Frank le păstram în suflet, de asta se și cheamă Get It Out,” a continuat David.

Altitudes & Attitude au petrecut o mare parte a anului 2016 într-un studio din California, înregistrând albumul care îi urmează EP-ului cu același nume ca al formației, din 2014. Producătorul Jay Ruston (AnthraxSteel PantherStone Sour) a colaborat din nou cu basiștii pentru proiectul ăsta, împreună cu toboșarul Jeff Friedl (A Perfect CircleAshes Divide). 

La disc au contribuit și alte nume mari ale scenei rock/metal, precum Ace Frehley (KISS), Gus G. (Ozzy OsbourneFirewind), Nita Strauss (Alice Cooper), Christian Martucci (Stone Sour) și Satchel (Steel Panther).

Foto: Facebook