Rock News

Vince Neil (Mötley Crüe) consideră că trupa sa încă este unită chiar dacă nu organizează turnee

Ca dovadă, pelicula „The Dirt” va apărea pe 22 martie, pe Netflix.

După spusele solistului Vince Neil, Mötley Crüe este încă, fără îndoială, o formație activă. Deși ultimul turneu al americanilor a avut loc acum mai mult de trei ani, cântărețul susține că asta nu a însemnat dizolvarea grupului.

„Pur și simplu am decis să nu mai organizăm turnee,” declară Neil pentru Kaaos TV. „Încă facem lucruri ca formație. O să mai lansăm muzică, vom mai lansa merch, vom face lucruri în formatul Mötley Crüe – doar că nu vom mai merge în turnee. Asta e tot”.

Artistul a adăugat că nici măcar lansarea filmului „The Dirt” nu îl face să își dorească să se întoarcă pe drum pentru a-l promova. „Filmul este un lucru foarte cool ce aparține de Mötley Crüe, dar nu are nimic de-a face cu o plecare în turneu. E un film. Cine știe? În patru-cinci ani, poate lansăm altceva pe piață. Nu știu. Om trăi și om vedea. Eu sunt ocupat cu un turneu acum și știu că și ceilalți băieți au treburile lor. Vom vedea dacă vom reuși să ne facem cu toții timp în program pentru a ne ocupa de altceva,” completează Vince.

Premiera peliculei „The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band” va avea loc pe 22 martie, pe platforma Netflix.

Prima dintre cele patru piese noi înregistrate de băieți alături de producătorul Bob Rock pentru film este o colaborare cu Machine Gun Kelly. Rapperul va avea și un rol în film, înfățișându-l pe toboșarul Tommy Lee. Americanii au lansat, de asemenea, un cover după melodia Madonnei, „Like A Virgin”.

David Costabile („Miliarde” „Billions”, 2016) va juca rolul managerului Mötley Crüe - Doc McGheeRebekah Graf („The Amityville Murders”, 2018, „Lycan”, 2015) va apărea în rolul lui Heather Locklear, fosta soție a lui Tommy Lee, iar actorii Iwan Rheon („Urzeala tronurilor” - „Game Of Thrones”, 2011, „Inumanii” – „The Inhumans”, 2017) și Daniel Webber („Justițiarul” – „The Punisher”, 2017) vor interpreta rolurile chitaristului Mick Mars și, respectiv, al solistului Vince Neil.

Pe Nikki Sixx îl va înfățișa Douglas Booth („Ascensiunea lui Jupiter” – „Jupiter Ascending”, 2015), iar legendarul Ozzy Osbourne va fi interpretat de comediantul Tony Cavalero.

Foto: Facebook