Rock News

Phil Campbell plănuiește să lanseze un album solo anul ăsta

Urmărește interviul în care vorbește despre asta, dar și despre cartea pe care o tot amână.

Într-un interviu acordat pentru postul TV grecesc „TV War”, chitaristul Phil Campbell (Motörhead) a declarat că speră să lanseze un disc solo până la sfârșitul anului. Pentru materialul ăsta, artistul a colaborat cu Rob Halford (Judas Priest), Dee Snider (Twisted Sister), Chris Fehn (Slipknot) și Whitfield Crane (Ugly Kid Joe).

Anul trecut, trupa în care lui Campbell i s-au alăturat cei trei fii (Todd, Dane și Tyla), Phil Campbell And The Bastard Sons, a intrat pe piața muzicală în forță cu LP-ul de debut, „The Age Of Absurdity”.

Cartea pe care chitaristul plănuiește să o scrie a fost pusă pe plan secundar din nou, Campbell declarând că va apărea „într-o bună zi”. „Doi tipi suedezi mă ajută să o scriu,” spune el, referindu-se la Leif Eriksson și Martin Svensson. „Anul trecut, am fost presat din toate părțile. Mi s-a inundat casa, lucram la albumul Bastard Sons, am avut multe spectacole mari, așa că am decis să mai aștept puțin până să mă concentrez pe carte”.

Volumul, după spusele artistului, nu va fi unul auto-biografic, ci o colecție de 30-40 de povestiri ale întâmplărilor nebunești de care a avut parte în turnee.

Interviul îl găsești mai jos. Hint: Phil Campbell nu apare în peisaj până la minutul 31.

Foto: Facebook